Danas o izvršenju budžeta institucija BiH

F
FENA
3.12.2008. u 09:40
0
0
Danas o izvršenju budžeta institucija BiH
0
Danas o izvršenju budžeta institucija BiH
Vijeće ministara BiH bi danas na sjednici u Sarajevu trebalo da razmatra Izvještaj o izvršenju budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period 1. januara - 30. septembar 2008. godine.
Predviđeno je i razmatranje Prijedloga zakona o oružju kao i Nacrta zakona o unutrašnjoj i pomorskoj plovidbi.

Trebao bi biti razmatran i Izvještaj o provedenom postupku izbora konsultanata za izradu glavnih projekata za „Autoput na koridoru Vc“ kao i Izvještaj o aktivnostima na projektu „Autoput na koridoru Vc“ i Plan narednih aktivnosti.

Također bi trebao biti razmatran i Izvještaj Evropske komisije o napretku BiH u 2008. godini, Informacija o nalazima i preporukama sadržanim u Izvještaju o napretku BiH u procesu stabilizacije i pridrživanja za 2008. godine i Komparativni prikaz nalaza i preporuka iz Izvještaja o napretku BiH u procesu stabilizacije i pridruživanja koje je Evropska komisija objavila 2006, 2007. i 2008. godine.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o korištenju akumuliranog viška prihoda nad rashodima Regulatorne agencije za komunikacije te Prijedlog odluke o Politici sektora telekomunikacija BiH za period od 2008. do 2012. godine.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: