{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas nastavak rasprave zaduženju prema MMF-u

S
16.7.2009. u 06:29
0
0
Danas nastavak rasprave zaduženju prema MMF-u
0
Danas nastavak rasprave zaduženju prema MMF-u
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Igor Radojičić prekinuo je sinoć sjednicu parlamenta i njen nastavak zakazao za danas, kada će biti nastavljena rasprava o Prijedlogu odluke o prihvatanju zaduženja prema Međunarodnom monetarnom fondu (MMF).
U današnjem dijelu zasjedanja poslanici Narodne skupštine RS trebalo bi da razmatraju i prijedloge zakona o vinu i rakiji, te o o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

U nastavku sjednice biće riječi i o prijedlozima zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivredi, o organskoj prizvodnji hrane, kao i o veterinarskim lijekovima i veterinarsko-medicinskim proizvodima.

Očekuje se i rasprava o 16 nacrta zakona, među kojim i o o prenošenju prava svojine na kapitalu RS u preduzećima koja obavljaju komunalne djelatnosti na jedinice lokalne samouprave, o posredovanju i zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti, o matičnim knjigama, te o naknadama za vršenje usluga premjera i korišćenje podataka katastra nepokretnosti i katastra zemljišta.

Planirano je i razmatranje pet informacija, dva izvještaja i nekoliko prijedloga odluka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: