{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Dan otvorenih vrata na Elektrotehničkom fakultetu Sarajevo

20.5.2017. u 09:00
251
Dan otvorenih vrata na Elektrotehničkom fakultetu Sarajevo
251
Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najvećih i najrespektabilnijih domaćih visokoškolskih ustanova, organizira Dan otvorenih vrata u subotu, 27.5.2017. godine, u periodu od 10 do 16 sati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne bb.
Pozivamo Vas da nas posjetite i da Vam predstavimo jedine međunarodno akreditirane programe u Bosni i Hercegovini iz oblasti računarstva i elektrotehnike.

Podaci o akreditaciji programa studija 1. ciklusa na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu se mogu pronaći na linku http://www.asiin-ev.de/pages/en/asiin-e.-v/programme-accreditation/accredited-degree-programmes.php?lang=EN.

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu umjesto obećanja nudi višedecenijsku tradiciju potvrđenu pozitivnim iskustvima brojnih generacija bivših studenata. Diploma stečena na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu i danas otvara brojne prilike za zaposlenje i nastavak obrazovanja u Bosni i Hercegovini, Evropi i svijetu.

Ova manifestacija predviđena je u okviru programa predstavljanja Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu kako učenicima srednjih škola u Kantonu Sarajevo i šire, njihovim roditeljima, tako i svim zainteresiranim privrednim i društvenim subjektima iz okruženja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: