Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi normalni srbi i hrvati moraju da se distanciraju od svojih sunarodnjaka četnika i ustaša!!!
Djikani progovirite pred popom govorili!
Dzaba se trudite zaboravili ste ko je na vlasti budite zadovoljni sto je karadzic I mladic uhapsen.
Ko ima serve za komsije, ustase su mu plemeniti ljudi.
IMA JOŠ: Sve je teže kako vrijeme prolazi, medjutim ako ikada bude prilike, poželjno bi bilo da se obavi potraga za tajno umorenom bugarima u Velčevgradu ( Pirot ) oko 1885-e i za rumunima iz Zampine ( Požarevac ) nekoliko desetina godina prije 1885. Napomena: Pomenute zone trenutno (2017-e) pod okupacijom četničkih zlotvora na teritoriji Tariguzije.
Da nam srbi kazu gdje su preostale grobnice i mjesta njihovog zlocina bilo bi puno lakše. Pašcad nema trunke dostojanstva i sazaljenja prema poginulima i njihovim porodicama. Jedini narod za koji sa sigurnošcu mogu reci da nisu ljudi....
Tako je!
Znaju, ali neće da priznaju.