BiH
0

Dan Lutrije BiH uz četvrto vanredno kolo TVBINGO

Korporativna politika Lutrije BiH društvenu odgovornost integrisala je u svoju poslovnu strategiju kao jedan od ključnih faktora poslovne učinkovitosti.

Društvenu odgovornost Lutrija BiH manifestuje aktivnom podrškom u oblastima razvoja kulture, sporta te događaja bitnih za razvoj lokalne zajednice. Podrška sportskim i kulturnim dešavanjima važan je segment društveno odgovornog poslovanja Lutrije BiH, koja je od početka godine, između ostalog, dala podršku i partner je Specijalne Olimpijade BiH, Sportskih igara mladih BiH, MESS-a, Juventafesta.

Pored aktivne podrške u oblastima kulture i sporta, Lutrija Bosne i Hercegovine svoju društvenu odgovornost manifestuje i u emisji TVBINGO gdje je od početka 2015. godine ugostila ukupno 44 udruženja koji su osvojili novčane iznose od 5.000 do 10.000 KM. Lutrija BiH u mjesecu oktobru obilježava 64 godine postojanja.

Dani Lutrije BiH su povod da Lutrija Bosne i Hercegovine, večeras upriliči četvrto ovogodišnje vanredno kolo TV tombole BINGO sa najvećim Jackpotom u 2015. godini, a koji iznosi 1.460.000 KM . Pored redovnih dobitaka, igrači će imati priliku da osvoje dodatne novčane dobitke Sretno uplatno mjesto – 70.000 KM, 1X50.000 KM, 1x25.000 KM i 10x5.000 KM. Igrači koji učestvuju u igrama na sreću Lutrije BiH direktno pomažu ugroženim kategorijama i društveno korisnim aktivnostima.