Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastala na genocidu, nestaće u Oluji.
OTPUHAĆE JE VJETAR KO DA JE BOG NIJE NI DAO SVE SU PRILIKE
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
Hoce li pisat da je mile Ronhil prizno genocid i da je mladica nazivo zlocincem
Nadtala je i na zlu. U puno vecem ce i nastati. Dzaba pisete udzbenike. Glavni likovi su po,,zatvorima,,. Cega se psmetan stidi budala se tim dici. Poserem vam se na ,,genocidnu tvorevinu,,.
Pc entitet, kao pojam i predmet izucavanja treba da bude na fakultetu za Kriminalistiku - odsjek Kriminologija , u predmetima ; 'PREVENCIJA ZLOČINA PROTIV ČOVJEČNOSTI I RATNIH ZLOČINA' i 'FORENZIČKA KRIMINOLOGIJA'. Tu joj je mjesto.
Nije problem samo ako ce stajati da je NASTALA NA KLANJU,UBIJANJU I PROGONU NE SRBA A DA JOJ JE PECAT NA OVJERU STAVIJO DZENERAL PLACKO GENNOCIDOM U SREBRENICI.
evo sta kako srbija kroji udzbenike https://youtu.be/05orwtLKEiE
nemojste zaboraviti staviti u udzbenike zasto ste frcili iz hrvatske !
POSLUSAJTE PORUKU OD BAKIRAA POGLAVNIKAA,BOSNA NIKAD PASTI NECE NIJE NI PRIJEE,NIJE NI PRIJEEE!
hoce li spominjati etnicka ciscenja, genocid, ubistva. silovanja i sl... Hag kao mjesto okupljanja srpske elite..
"nastavili da izučavaju taj period na pogrdan i uvredljiv način prema Republici Srpskoj" ako vas je sramota sta ste radili i treba da vas bude sramota samo cisto sumnjam da je to u pitanju. Taj osjecaj vi ne poznajete, vasa je namjera da mjenjate istoriju kao i uvjek samo nije vise 1800 i neka jajaro nece moci. Upisi u Google to sramotno ime i sve ce ti biti jasno.
hahahhahahahhaha eto novih ratova samo dok porastu djeca...
RS JE NASTALA JEDINIM GENOCIDOM PRESUĐENIM NA TLU EVROPE NAKON 2.SVJETSKOG RATA I SRBI ĆE OSTATI U HISTORIJI ZAPISANI KAO GENOCIDNO PLEME
KONAČNO DA SRBI DOŽIVE KATARZU I POČNU UČITI DA SU GENOCIDNI NAROD I DA RS LEŽI NA MASOVNIM GROBNICAMA !!