Pokroviteljstvo
26

Damir Džumhur i Malak Regency donijeli ljubav i smijeh Roditeljskoj kući

FENA
Teniser Damir Džumhur i Malak Regency Hotel odlučili su da pokroviteljstvom jednog apartmana u objektu "Roditeljska kuća" na Jezeru podrže djecu oboljelu od malignih oboljenja koja zajedno sa roditeljima tu borave za vrijeme liječenja.

"Malak Hotel i Džumhur izabrali su, za pokroviteljstvo, apartman broj 8 koji nosi ime 'Cik-cak', a koji nas podsjeća na to da se mnogo napora mora uložiti i mnogo prepreka premostiti da bismo došli do konačne pobjede kako u poslu, tenisu tako i u borbi s dječijim kancerom. Podsjeća nas i na to da na tom svom putu nismo sami, da smo jedni drugima velika podrška", navode iz Udruženja 'Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH'.

Naglašavaju da je 'Roditeljska kuća' mjesto gdje borave najveći heroji koje poznaje bh. društvo, djeca koja se bore sa rakom. Ipak, ponekad i ti heroji treba da imaju svoje heroje i uzore.

" Projekt 'Prijatelj Roditeljske kuće' omogućio im je da imaju svako svog heroja i najboljeg prijatelja. Najnoviji prijatelji koje su stekli su Malak Regency Hotel i teniser Damir Džumhur, koji su pokroviteljstvom jednog apartmana stali uz njih. Osim podrške kroz pokroviteljstvo jednog apartmana, oni su sa sobom donijeli i puno pozitivne energije, ljubavi, zagrljaja i smijeha", naglašavaju iz Udruženja.