Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti zakon za ovakve slijepce sto dojavljuju, minimalno 15 godina zatvora
koje slijepce? ne bi sigurno slijepac dojavio u 50 skola... nego je to organizovani napad hakera
Hahaha.Zamisli neko oplete po svim izbornim jedinicama 😁👍😂😂😂 Nasi bi se prestali javljati na telefone xd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PRI KUPOVINI SIM KARTICE, OBAVEZNO LIČNU KARTU SA PODACIMA, HVALA LIJEPO !!! Vrlo jednostavno.
stigao je mail, ali tebi citanje nije jaca strana
I takvi glasaju za baketa
Strucnjak a i protiv njega se vodi 1001 postupak
Motaj kablove
Korajlic je strucnjak? Taj SDA bot kojem je OHR zabranio pristup policiji nije strucnjak. On je tu ubljebljen do smrti jer ne smije raditi nigdje drugo zbog odluke OHR. Pogledajte njegov CV, za sta ga se sve sumnjici. Lik je kriminalac.
da vam strucnjak odgovori: "U pitanju je kraj skolske godine, i ucenici da bi ekstivirali odgovaranje, kontrolne i bilo kakav vid ispitivanja dojavljuju bombe." prije 20 godina se dojavljivalo sa telefonskih govornica, kamo li sad gdje svak ima mogucnoat laganog dojavljivanja. kakav crni nato i teorije kojekakve
Gasi komp sjekirom
Ovaj se razumije u to ko mara u krivo spolovilo.
Na zalost u ovom slicaju slaba fajda od privatnih zastitarskih agencija jer njihovi propadnici nemaju ovlasti da bilobsta poduzmu. Promjenite prvo zakon vezan za agencije i dajte barem neka manja ovlastenja i zastitna srestva zastitarima pa ih onda gurajte kao zivi stit. Hvala
Ma samo ignorirati par poziva i okaniti ce se.Ko to dojavljuje ako već hoće napraviti diverziju? previše filmove gledaju. Ovo je najveća glupost ko je izmislio evakuaciju na svaku dojavu.
Ovakve idiote ako osudis opet ih narod hrani a oni uzivaju bez brige i bez pameti. Najbolje po kratkom postupku.
ovo sve samo da ne pricamo danas o masakrima po americkim skolama. Sutra nova tema, stara e zaboravlja i ide se dalje...ko i s "Afganistanom"
Ovo je puno ozbiljnije nego sto ljudi misle, isto je i u srbiji bilo, previse je dobro organizovano da pomislimo da se radi o nekoj tamo budali, ovo je politicka poruka
Ko sakje poruku BiH i Srbiji
@Kliksludilo Rusija
Očigledan rad tajnih službi! Balkan idealan poligon za tako nešto. Svjetski rat je ušao na mala vrata samo što toga mnogi nisu svjesni.
Ima veze iskljucivop sa proruskim placenim botovima u RSu. Jedina teritorija koja vrsi svakodnevnu prorusku propagandu uz mozda Bjelorusiju je entitet nazvan RS. Uz naravno provucicevske silne tabloide, politiku i novosti.
Morate imati Cyber Security Odjeljenje. Inače vam svaki 15-godišnjak jhebe znanje. Sve se mijenja jarane.
Cilj nato terorista je nekrscansko = satari i ne daj napretka