{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Da li je vaše dijete spremno za školu?

S
26.4.2011. u 12:21
0
2
Da li je vaše dijete spremno za školu?
0
Da li vaše dijete uživa u radu, učenju, sportu, muzici i sličnim aktivnostima? Navedene aktivnosti indikatori su zrelosti djeteta za polazak u školu, stoga obratite pažnju na njih. O drugim indikatorima kao i načinima na koje možete odrediti zrelost djeteta za polazak u školu, u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" govori stručnjak iz ove oblasti.


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno-obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: