{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Da li je vaš dom mjesto gdje dijete razvija i primjenjuje socijalne vještine?

S
6.5.2011. u 15:25
0
1
Da li je vaš dom mjesto gdje dijete razvija i primjenjuje socijalne vještine?
0
Da bi dijete znalo pristupiti rješavanju sukoba, neophodno je da ima razvijene socijalne vještine, kao i visok nivo samopoštovanja. Roditeljski dom je mjesto gdje dijete razvija i primjenjuje socijalne vještine, ali i gdje vladaju pohvale i nagrade. O svemu više govorimo u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+".


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno-obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: