{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


CZ poziva građane na odgovoran odnos prema eksplozivnim sredstvima

F
5.11.2007. u 13:51
0
0
CZ poziva građane na odgovoran odnos prema eksplozivnim sredstvima
0
CZ poziva građane na odgovoran odnos prema eksplozivnim sredstvima
Služba Civilne zaštite Općine Novi Travnik poziva građane na odgovoran odnos prema minsko-eksplozivnim sredstvima te, po tko zna koji put, apelirali da svi oni koji posjeduju naoružanje i minsko-eksplozivna sredstva ili znaju da je ono negdje odloženo, a može biti prijetnja ljudskom zdravlju i životu, da to prijave Civilnoj zaštiti ili policiji.
Inače, u 2007. godini Služba za civilnu zaštitu Općine Novi Travnik u suradnji sa Srednjobosanskom kantonalnom Upravom za civilnu zaštitu i Policijskom stanicom Novi Travnik otkrila je i uklonila na području novotravničke općine veliki broj minsko-eksplozivnih sredstava koja su nesavjesni građani odbacivali pokraj puta i na mjestima kuda se kreće veći broj osoba i tako dovodili u pitanje sigurnost građana.

Granate, ručne bombe, eksploziv, tromblone pa čak i tenkovske mine građani su ostavljali neobilježene pokraj kontejnera, u blizini kuća i drugih stambenih jedinica, na tržnicama itd., a kako se već godinama kontinuirano provodi akcija "Žetva", kojoj je cilj legalna predaja svih vrsta ubojno-eksplozivnih naprava, nameće se zaključak da je svijest pojedinca kada je u pitanju opća sigurnost, na vrlo niskoj razini, stoji u priopćenju iz novotravničke Civilne zaštite.

"Radi opće sigurnosti, a osobito djece, čija radoznalost nema granica, molimo sve stanovnike novotravničke općine da se odgovorno odnose prema sebi i drugima i tako doprinesu stvaranju okruženja bez prisustva minsko-eksplozivnih naprava", kazao je Hamid Migalo, šef Službe civilne zaštite.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: