{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cvijanović: Prirodno reagovanje Čubrilovića povodom smjene Maleševića

S
SRNA
19.10.2018. u 21:35
12
43
Cvijanović: Prirodno reagovanje Čubrilovića povodom smjene Maleševića
12
Cvijanović: Prirodno reagovanje Čubrilovića povodom smjene Maleševića
Foto: E. M./Klix.ba
Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je prirodnim reagovanje predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića povodom najavljene rekonstrukcije Vlade i smjene ministra prosvjete i kulture Daneta Maleševića.
Cvijanović je rekla da predsjednika Narodne skupštine RS i predsjednika Republike Srpske "po procedurama konsultuju, pribavi se njihovo mišljenje koje nije obavezujuće za ono što se radi u odnosu na rekonstrukciju Vlade".

"Za mene je sasvim prirodno da gospodin Čubrilović kao predsjednik Narodne skupštine, koji dolazi iz DNS-a, a ova stranka je i partija ministra Maleševića, na taj način reaguje, ali imamo neke stvari koje ćemo posložiti u ovom periodu", izjavila je Cvijanovićeva novinarima večeras u Tesliću.

Ona je zahvalila svim ljudima koji su radili zajedno sa Vladom, kao i svim ministrima koji su se u teškim vremenima borili za sve ono što su interesi Republike Srpske i kao veliki tim zajednički radili na jačanju i budžeta i RS.

"Ali, evo, nekad se poklope tako stvari da ova smjena jeste sada tu", dodala je Cvijanovićeva.

Predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, prema izvještajima medija, dostavio je negativno mišljenje u vezi sa najavljenim razrješenjem Maleševića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: