Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju i par tornjaka,seljaka koji rade na carini,gledao sam jednoj zeni hoce da naplate carinu,ponijela paketic od 10 gacica a nije ih raspakovala,mizerija,nista drugo.....
Čuvari aerodroma rade na čuvanju i obezbjeđenju aerodroma. A OVAJ ČLANAK JE O GRANIČNOJ POLICIJI. BEM TI NOVINARE SA TRAVNIČKOG
Smije li se unijeti radost i nada u Bosnu? Ili I to oduzimaju?
bas ova zenska sa prve slike mi je uzela steku cigara, ja joj NE HALALIM
Kao poslovan covjek,nosis laptop sa sobom,oni "lete"kao muhe,da ga carine. Pa hocu li vaditi ata carnet, zbog laptopa,ili ste vi toliko zaostali za normalnim svijetom?
Pričajte vi šta hoćete,sigurnijeg aerodroma nema u regionu,ako neko ne vjeruje,samo neka proba neku glupost i sve će mu se samo reći ;)
Žene iz BiH teško pronalaze posao, a biznis pokreću uglavnom iz nužde ...he he
Najbolje da im otvore slasticarnu i kladaru i jedno 2 aviona dnevno,naravno jedan oko 11 za prvu smjenu, a drugi oko 15 za drugu smjenu stim sto ovi koji moraju radit drugu smjenu dobiju 20% vecu platu,za vikend po jedan avion a praznicima nema letova.
zastita granice:Bosnia
rijetko ogavan aerodrom, kad udjete desno ima trafika, sjedi majkara od 5 banki, bukvalno sjedi ko one gaze po cevapzdinicama, i naplacuje. beknut engleskog ne zna, guzva uzas jedan. restoran se usmrdio, pusi se gdje se stigne, konobari izmedju dva dima raznose narudzbe nestretnicima koji zalutaju tu. dole ima kafic, lijvo od ulaza, na TVu po cijeli dan teletex, konobari gledaju parove, uzas uzas uzas, letio sam po vukojebinama raznim, ali ovako ogavnog aerodoroma vidio nisam.
Na Trebinjskom aerodromu prase na raznju na sred piste okrecu...nisi ti jos sve vidio sta sve nudi BiH
@Dubajic nemoj letiti i svi sretni,lijep pozdrav ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dva aviona dnveno slete i ovi ne znaju kud udaraju, vazda neka frka i motorole se vade, neka prica, neki zastoj, uzas. ne do bog da slete tri aviona odjednom, totalni zastoj. a cim slete oni iz iraka i afganistana, ovim jadnicima na carini narastu zubi, pa malteretiraju ljude zbog tableta ili dva parfema. sljam
više posla za istu platu. frka.
Morel dildo u avion?
Naravno, al sa putnikom kao licni prtljag.Nabijes ga sebi u pakas i bujrum
sad kad sam putovao nisam mogao dzoju rahat ispusit, samo se setkaju ovi policajci, dosadno im. tri stomacine izlaze iz aerodroma, a kisa pocela padati, kad su ugledali ovaj jedan samo rece 'ajmo rikverc' i pobjegose nazad u logu
sva trojica napravise 'piruetu', kao da termit sa neba pada
Đubrad sa klixa plaćenička mi obrisaše komentar po milioniti put.... Jel to demokratija...ostavljaju uvrede na račun islama...a brišu istine... SBB je kriminalna albansko-šiptarska organizacija. Preko SBB-a se zapošljava na aerodrom. Preko SBB-a se zapošljava u elektroprivredu. A ovi što su već zaposleni. većina preko štele su ubaćeni. A na carinskoj kontroli imaju pojedinci kojima je babo i plaćao ispite i kupio diplomu na kriminalistici.
A Na Slici tri putnika ,sta da ima 200 ,300 nebi imala vremena za intervju.
Jel ovo greška u imenu valjda Zvjezdan. Koriguje li neko ove tekstove?