Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta se čudite, SDA je treća strana u podjeli zemlje .. dodjite do pameti .. oni hoće podjelu
Hoće Bošnjakistan sa šerijatom i dinastijom Izetbegović...
@zb...... kad si tako pametan evo pitanje: ako su bake, duduk i čović za podjelu,to to onda neda?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
No sta bi ti Sabina htjela? Da ministarka radi, ne daj Boze, posao za koji je placena?
i ti si se navuko na klix
@vodenicar2 Nosi me Klix bolje no domaca prepecenica. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jel ovo ona ublehašica od ministrice kojoj erdogan naređuje koje učenike smije a koje ne smije da nagradi?
A sta ti uradi kao podpredsjednica "vazne" Stranke za bilo koga u ovoj zemlji osim za sebe? U kojem to jos gradu bilo gdje u BiH imate predstavnistvo i ucesce u vlasti na bilo kom nivou sem u Sarajevu? Jesi li ikada otisla posjetiti povratnike bilo gdje? Nisi ministrica nemas sve mogucnosti, slazem se ali si dio politike i primas sigurno dobru platu pa sta uradi za bilo kog gradjanina/ku??
Dusa moja Sabina Cudic prekrasna potpredsjednica Naše stranke ujedno i mojeg izbora na općim izborima. Abd da dogodine imamo 4 zastupnika u PSBiH, bar 20 u PSFBIH, kanton Sarajevo da drzimo da mozemo vodovod napraviti.
najodvratnija osoba u politici daleko je ova Ćudićka, stari joj bio plaćeni ubica, agent KOS-a, a ona baca ublehe naivnim Bošnjama u Sarajevu, pa naravno, neće sigurno u Banja Luci ili Mostaru jer bi je nabili nogom u dupe i nju u njenu ublehašku stranku, i da, nešto je mutila i sa poslovnim prostorima usput
I jos ne nosi hidjab
@Paul miran djematlijo i k nozi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
upisite djecu u Svedskoj u skolu, da se ne svadjamo.
kada god prolazim kroz Konjevic Polje sjetim se lektire "Ni na nebu ni na zemlji"
Kakve veze ministarstvo obrazovanja Federacija bejha ima sa školstvom u Konjević Polju u Republici Srpskoj?!?!?
nije ministar da rjesava pitanja.
nego da hađija
E moja Sabina, šta god vi pametno i svrsishodno napisali, naći će se dovoljno opranih glava da vam bez čitanja teksta napišu da ste iz Naše Stranke pederi, lezbejke, komunisti, izdajnici, nevjernici itd...
pederri, khurve i narkomani i alkosi
stranka izdajnistva, izdajnistva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)