{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čubrilović: Članovi udruženja "Srbska čast" nisu bili gosti Narodne skupštine

S
SRNA
16.1.2018. u 16:24
47
36
Čubrilović: Članovi udruženja "Srbska čast" nisu bili gosti Narodne skupštine
47
Čubrilović: Članovi udruženja "Srbska čast" nisu bili gosti Narodne skupštine
Foto: SRNA
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Sarajevu da članovi Udruženja "Srbska čast" nisu bili gosti Narodne skupštine, već udruženja koje se uredno obratilo parlamentu za dozvolu.
"Mislim da se to ispolitizovalo na način koji nije primjeren trenutku, a ni ljudima na koje se to odnosi", rekao je Čubrilović novinarima u Sarajevu nakon tradicionalnog božićnog i novogodišnjeg prijema koji je organizovao mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

Čubrilović je naveo da su članovi Udruženja "Srbska čast" boravili u Narodnoj skupštini Republike Srpske početkom decembra, a da na taj događaj do danas niko nije reagovao.

"Nekome je trebao neki događaj, nekome je nešto zasmetalo i onda su počeli da vrše politizaciju. Te kvalifikacije jednostavno ne stoje, nema tamo nikakvih ljudi i nikakvih paravojnih formacija", naglasio je Čubrilović.

On je istakao da je nepotrebno kriminalizovati ono što ne treba da se kriminalizuje, te da ne treba izmišljati problem tamo gdje ga nema jer, kako kaže, u zemlji ima suviše problema koji treba da budu rješavani na adekvatan način.

"Svađa među narodima, među političkim partijama, unutar političkih partija, nikome ništa dobro neće donijeti", kaže Čubrilović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: