Crveni križ Kantona Sarajevo i ove godine organizira prijem kurbanskog mesa za Centralnu kuhinju, u kojoj se, za građane Kantona Sarajevo u oktobru priprema 2.035 obroka dnevno i distribuira na 18 lokacija na području Kantona Sarajevo.
U toku Bajrama, kurbani se mogu predati u Centralnu kuhinju u ulici Braće Begić br. 11 (Koševsko brdo).
Građani kurbane mogu predati prvi dan Bajrama (subota) 4. oktobra od 10.00 do 17.00 sati, drugi dan Bajrama (nedjelja) 5. oktobra od 08.00 do 17.00 sati, a ostali dani od 08.00 do 13.00 sati.
Kontakt telefoni su 033 201 218 i 061 170 277, saopćeno je iz Crvenog križa KS.
Možda vas zanima
Sjajne reakcije publike
Helem Nejse predstavio četvrti album: 15 novih pjesama s cijelim spektrom muzičkih žanrova
Dizajnerica i ugostitelj
Utjecaj duhanskog dima na odjeću i čulo okusa: Šta su otkrili Stankica Stojanović i Eldar Resić
Od 25. do 27. aprila
U Sarajevo na festival stižu predstavnici turističkih agencija iz 15 zemalja svijeta
Vezani članci
Bez struje i opreme
Crveni križ: Bolnice u Gazi bi se mogle pretvoriti u mrtvačnice
Vrijedne 200.000 franaka