Komšijski odnosi
151

Crnogorci uzvratili gostoprimstvo: Porodicu ugostitelja Fehre častili odmorom u Budvi

D. Be.
Fahrudin Mešković Fehro (Foto: E. M./Klix.ba)
Fahrudin Mešković Fehro (Foto: E. M./Klix.ba)
Porodica Fahrudina Meškovića Fehre, vlasnika poznatog restorana "kod Fehre" kod Lašve, boravila je na besplatnom godišnjem odmoru u Budvi.
Oni su, podsjetimo, prošle jeseni dočekali i besplatno ugostili u svom restoranu crnogorske navijače kada je nogometna reprezentacija Crne Gore gostovala u Zenici.

Na takvo gostoprimstvo su odlučili uzvratiti Crnogorci, tačnije jedna crnogorska porodica iz Berlina.

Kako javlja CDM, crnogorska porodica iz Berlina koja je donirala novac za kupovinu novog vozila, nakon što je u Podgorici zapaljen kombi navijačima Bosne i Hercegovine, bila je dirnuta gestom porodice Mešković i odlučila je da ih pozove na odmor u Crnu Goru.

Porodica Mešković odmarala je u hotelu Splendid, gdje su trebali da ih posjete i predstavnici navijača i Fudbalskog saveza Crne Gore, ali je zbog unaprijed preuzetih obaveza ovog puta posjeta izostala.

U septembru prošle godine, kako je ranije i obećao, Mešković je pripremio pravu gozbu za 500 navijača koji su u njegovom restoranu probali pravi burek, sirnicu, janjetinu, piletinu i ćevape.

"Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem, evo šta je napravio", kazao je Mešković.