Komentari (627)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora vala ni biti formirana.Nece biti formirano ni vijece ministara na koje ti i Mile cekate, docekacete ga u limburgu mjesecu.
Sreća je da je Željko Komšić izabran iz reda Hrvatskog naroda, samo se zapitajte šta bi od Bosne i Hercegovine bilo da je sad Čović u presjedništvu sa Dodikom. Ko fol ugroženi, a više vole susjedne zemlje od svoje. Legalna mafija gdje oni imaju samo koristi, a njihovi narodi u fazi iseljenja i ne mare za to.
Nema vlade federacije ako se ne usvoji novi zakon po nacrtu HDZ-a ?? Ako vlada federacije ne treba Hrvatima onda ne treba ni ostalima. Sta bi to oni radili u foj vladi federacije? Samo uzimali plate, putovali okolo sa hrvatskim pasosem i radili za Republiku Hrvatsku. Uz to sva putovanja po hrvatskoj prikazivali kao sluzbena i muzli drzavu do koje uopste ne drze.
Tako je Cova!Al hajde ti njima objasni da su izborom sejde jos 4 godine otisle niz vjetar!Svima ce njima sejdo, sad kad od place moze vracat kredit, dati po prstima.A,ha,ha....Pa, pa jos 4 godine a onda cemo vidit
Podguzna muha je manje dosadna od ovog fašiste. Nema izbornog zakona bez implementacije Sejdić - Finci, jedan čovjek - jedan glas, elektronsko biranje i kontrola i naravno Članak VANREDNI IZBORI! Bez ovoga, HDZ ( UZP), SDA i SNSD mogu da se slikaju!
@lon yord, ko tebe sta pita magare jedno, da su htjeli taj milojko i drago zajedno ,bilo bi mnogo bolje za sviju!!! BOSNA bi bila na pravom PUTU, a NARODU LAKSE!!!
Daj ba maknite ovog smrada,necemo mikad naprijed krenuti
Botovski sendvičari vječito pokušavaju da unesu nemir i razdor među narodima u Bosni pominjući nekakve ratove i šireći mržnju po forumima, tako služeći svojim gospodarima. Ova niža rasa ljudi pripada rodu tzv mikropenisara. Jedina gora vrsta iz grupe mikropenisara je ona koja to ne radi ni za sendvič već radi liječenja ličnih kompleksa, žive u inostranstvu, čiste klonje po Njemačkoj i Austriji, a onda prde po forumima kako narodi u BiH trebaju porokati
Ovu vrstu mikropenisara možemo lako prepoznati, njihove tastature nisu sposobne da pišu slova sa kvačicom, šđčćž
Kmećanje pripadnika Republike Hrvatske Krajine? Najs!
Stavite slova U, E na prazna mjesta: P_usi k_rac ko te j_be može Bosna i bez tebe
Jel' iso u Beograd da se konsoltuje sa Vucicem?
Čović je za sve političare u BiH za dva koplja ispred. Da bošnjaci nisu preglasali Hrvate BiH bi se našla u EU i NATO do 2025 god ali ne...to nije bilo moguće jer se moraju štititi neki bošnjaci od europskog pravosuđa zbog počinjenih zločina na prostoru BiH..sigurnosne službe rasprsile mržnju prema Hrvatima samo da se koci ulazak u eu integracije. A Komsu sam gledao kod Ace i slobodno mogu reći da je ono sramota od političara za cijelu BiH..
Šta li je sljedeći Dodikov potez preko produžene ruke, desnice???
A ti više nikada nećeš biti član Predsjedništva BiH hahahahahahahahahaha grebo izborni Zakon, ovo je važno... Ti nikada više, Hej možeš li ti to Dragana da zamislič, d zaspeš s tom pomisli...nikada više član Predsjedništva BiH.....HAhahahahhah
Inzko,ili reaguj i smijeni ovog fasistu kao sto je Paddy ili mars iz drzave,parazitu!!!
E pa nece se ZLOCO izmijeniti zakon! Ti si se nahapao moze ti biti 99 koljenu, sto brines?
Dok se ceka, nema plate, pa da vidis kako ce se sve promijeniti.