Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj krivoustog na slici iza.. Bljuc 🤮
Franjo zvani kancer
Cim oni nose brnjice, ne ujedaju
Slijedi posjeta Beogradu, treba i tamo suzu pustiti.
@motanusa, kada Bošnjaci kradu na sve strane, a lopovima se ne smije dozvoliti, te treba obavijestiti i našu, hrvatsku, srpsku i svjetsku javnost.
BALIYEEEE, BIT ĆE NOŽ I ŽICA OPET, ALI OVAJ PUTA SA STOPOSTOTNIM UČINKOM! YEBO VAM ALAH MRTVU MATER!
pozdrav domovini!
oni i srbi nedaju svoje, kod njih nema crvene bagre. Pametni.
Po uzoru na Dodika malo malo kod velikog vozda
Na koljena i polaaaakkooo..
Sva sreća da dobar dio Bošnjaka ne mrzi sve Hrvatsko kao većina ovih jadnika na Klixu. Dokaz vam je prodaja Hrvatskih proizvoda u BiH.Normalni ih rado kupuju,i kupovat će,vrijeme će pokaziti. A vi jadnici,patite,i valjajte se u svojoj mizeriji i zavisti.
Čović stručnjak za raspadanje zemlje, a Plenki za absoludne većine kroz protjerbu!
Strpite se do Aprila EU i SAD donose u Parlamentu EU deklaraciju o izmjenama dopunama Dejtonskog sporazuma o izbornom zakonu koji če biti ko u svim EU državama a ne na nacionalnim osnovama jer toga nema ni u jednoj državi na planeti...Jedan čovjek jedan glas Isto ko u Srbiji i Hrvatskoj....
@gooUser1553187754 Ne mogu spavati u EU i SAD-u od razmišljanja kako napraviti državu po ukusu Bakiru i Komsicu.
Gle sranje na slici ha ha i njegovih pristalica ispreed slike uslje
Zašto je krivousta mlađi zaustavio istragu ubistva Blaža Kraljevića i njegove pratnje. Ubistvo se desilo na teritoriju kojom sada vlada mlađi krivousta Čović.
Isplaci se bice ti lakse .Nemoze ti vise ni dodik ni vucic pomoci .
Ko o cemu,kurva o postenju........ni plenkovic ti ne moze pomoci da vise ikada budes clan predsjednistva bih hahaha
dohako ti kraj Čoviću, hebem te takvog govnaru
googlajte : najgluplji narod svijeta
Svakako treba nam Novi Izborni zakon je neophodan i to da svi imaju pravo da budu birani bez tih šupljih nacionalnih kvota a prije svega potreban je novi Ustav Republike Bosne treba da počinje sa ovim riječima " Mi Narod Bosne i Hercegovine koji su državljani Bosne i Hercegovine se obavezujemo da ćemo poštovati i braniti Ustav Republike Bosne i Hercegovine..." Ukidanjem tkz. konstitutivnih naroda daju se ista prava svima da budu birani i da biraju i svi su isti pred Bogom i pred zakonom