Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDI DOMACI MLJEVENIK BRATEUUUUUU
Idi slikaj se sa Kordicem ubicom iz Ahmica
Ide ti Dodik brzo iz politike kako je krenuo svijet u akciju, ti si sljedeci izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cekaj dok dodje Murphy, novi ambasador, ovaj bezveznjak sto ga u Brusselsu zovu kradljivcem i pronevjeriteljem, ce ucutiti. Biden salje novog diplomatu koji poznaje BiH jer je za vrijeme rata bio u Sarajevu kao oficir. Laktasenko ce, takodjer, zavezati! Sta treba najprije uciniti : ispitati porijeklo imovine bh politicara i partijskih prvaka! Dosta vise ilegalnog prisvajanja!
Plenkovicu i ostali HDZ pametnjakovici, ako vec spominjete konstitutivnost naroda onda bi bilo posteno da prvo SRBIMA VRATITE STATUS KONSTITUTIVNOG NARODA U HRVATSKOJ! Bez toga je svaka vasa izjava o konstitutivnosti naroda u BiH pricica za malu djecu! Pred spavanje.
Znači qurčina !!!
Panika
Znate sto hoce Dodig. On hoce da dovede do situacije da bosnjake i hrvate rastavi u dva dijela gdje vise nebi mogli ucestvovati zajedno na izborima. U tom slucaju on bi stvarao uslove da bude treca najveca glasacka vecina.
Ovaj bi Jasneovac otvorio da može.Toliko o njemu kao demokrati.Obogatio se na račun ovaca škutora.Najveći infrastrukturni projekat u Hercegovini je njegova vila, gdje je skrenuo korito rijeke Radoblje.Toliko o ovom debilu
Covic protiv americkog prijedloga. Hrabno, nadam se da ce mu se Ameri izviniti..
Ovi naši muslimani čini mi se nevole našeg Dragana😁
Sutra Palmer daje izjavu koja odgovara Hrvatima pa tako u krug.Naravno nema ustupaka Sejdinim glasačima dok ne vrate ukradeno.
Covic protiv demokracije
Kad se muslimani prestanu lažno izjašnjavati kao HRVATI može građanska. Prije toga nikad. Povratak na tvorničke postavke HERCEG BOSNA
A da probamo sa sufiksima.
Dr. Čović je beton političar. Šupljiglave probosanske gazi polagano. Palmer je drugorazredni pomoćnik portira. Schmit je odlikovan i završava posao.
...bit ce onako kako ti Amerikanci kazu...tako su vam i u Daytonu rekli "nema vise Herceg Bosne" i od tada je vise nema...nisu se oni sa vama rapravljali moze li ili ne moze,rekli nema i to je zavrsena prica.
Čović ovim jasno i glasno poručuje da je nacionalista a demokratski svijet šuti.
Pitat ću te to isto za neko vrijeme, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede...