|

Čović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Grčke u BiH

Čović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Grčke u BiH
0
F
FENA
14.11.2019. u 10:43
14
komentara
0

dijeljenja
Čović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Grčke u BiH
Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović primio je danas u Sarajevu u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Grčke u Bosni i Hercegovini Georgiosa Iliopulosa.
Tokom sastanka, dužnosnici su razgovarali o prethodnom mandatnom razdoblju, aktualnoj političkoj situaciji, pohvalnoj bilateralnoj suradnji i euroatlantskim integracijama.

Predsjedavajući Čović izrazio je zadovoljstvo dobrim i prijateljskim političkim odnosima, visokom razinom suradnje i usuglašenim stavovima o pitanjima od zajedničkog interesa. Naglasio je kako su članstvo u Europskoj uniji (EU) i NATO-u vodeći ciljevi vanjske politike, koji će osigurati mirnu i stabilnu budućnost.

Istaknuto je kako je otvorena i ustrajna potpora euroatlantskim integracijama Bosne i Hercegovine ustanovila Republiku Grčku kao snažnog zagovornika bržeg prihvaćanja BiH u EU i NATO.

Čović je ovom prigodom zahvalio veleposlaniku Iliopulosu na istaknutom doprinosu Bosni i Hercegovini, te zaželio uspjeh u budućim poduhvatima, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...