Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleda onog Predsjednika Asocijacije Mladih SDA covjeku 47 godina.
@Bml369 Titov omladinac, noso štafetu u plavom kratkom šorcu, bijeloj majici i s crvenim šalićem oko vrata.
Hrvati žele samo da im damo da sami sebi biraju predsjedničkog predstavnika. Pošto je nama važniji status nula onda im mi biramo Komšića. Ali ustvari je to samo udaljavanje od EU. Dosadašnja politika SDA teži više Srbiji. Neprave se autoputevi za Beč nego za Beograd. Samo sa hrvatima možemo držati Srbe u šahu, inače će nas Srbija progutati.
@gooUser1567885735 Vas u njemačkoj sigurno neće.
Odvoniti se od bosnjaka nece srbi s njima sto Hrvati moraju
Ova treca i zadnja slika opisuju odnos ovih likova do u detalje !
Šteta što Klix nema "povrać" ikonicu
Što su ovako daleko? Valja se nadvikivati.
Piši propalo! Po 100-ti put.Jedino Ohr može odblokirati stvari i nastaviti život i rad BiH.
Bakir i SDA su očekivali da će EU biti ljuta i da će pokrenuti promjene dejtona, ustava, pritisnuti Hrvate i Srbe na dogovor. Ali tu se SDA dobro prevarila. Izgubili su Sarajevo jer su se više okrenuli istoku nego EU. A cjela Bosna čeka na reforme koje su važno za članstvo EU, ali SDA nikad negovori o ulasku u EU. Neće javno ni reći kojeg smisla imaju autoputevi Beograd Sarajevo, a kako izgleda napraviće se samo do Višegrada i Bijeljinje i time spojiti RS sa maticom. To radi SDA.
nema dogovora dok god covic kroji politiku sa dodikom, tu su u talu i cekaju drzavni nivo.
smije mu se covic a bake samo sto i njega nije gurnuo na crnu listu ahahahaha
Kao biti će nam bokje ako se i dogovore
Ma ova i slicne vijesti su vise degutantne i udar na inteligenicju. Mene je vise stid vidjeti ovo u novinama il ina posrtalima i li cuti na dnevniku. Pa sta se desilo s onim narodom/narodima da ovakvi mediokriteti upravljaju nasim sudbinama. Da se zajebaju i jos pare za ovo dobiju. Pazite , nista oni nisu uradili a plata i to dobra plata im uredno lijeze. Tako je isto kod vas u vasim firmama pretpostavljam , zadovljni biraci !
sastale se kuga i terlema bez mileta.Štali će sad skuhati.🥁🎤.
Nista od dogovora.Hdz predlaze segregacijski izborni,neznam po kom modusu,ali kada uzmemo u obzir da trecina glasaca u BIH ne glasa za nacionalne stranke i sta radit sa takvim glasacima?Covic hoce da ovjekoveci nacionalisticke stranke sa svojim zakonom.Takav zakon pada u vodu u startu i ja hocu da glasam za svakog drzavljanina BIH,dali on bi rom Sejdic,jevrej Finci,bosnjak,srbin,hrvat itd
@DunjaluckaSablja25 Pa od nacionalnih kandidata svoje nacije biraj onog "građanskog". Dosad je bilo politika da se građanski bira hrvatima od strane muslimana bez da se odreknu svog nacionalnog. Možda bi svi narodi birali građanske kandidate kad bi oni stvarno bili građanski a ne komunistički, i kada nebi bilo bojazni da će ti netko drugi podvalit kukavičje jaje a la Komšić.
@mpc..hoce ba narod da glasa i za roma ili jevreja ako u njihovoj politickoj ponudi osjete boljitak.Prjedlog hdz-a je diskeiminirajuci i ko nekom moze zabraniti da ne bira nekog cetvrtog bilo koje nacije?Zato su Sejdic rom i Finci jevrej dobili tuzbu u Strazburu zbog diskriminacije na rasnoj i vjerskoj osnovi i nalozeno je BIH da sprovede presudu i da se i oni mogu kandidirati na izborima u BIH
Majke mi, kod njih veselo...