|

Članovi Nezavisnog bloka u Tuzli najavili prelazak u redove Stranke za BiH

Članovi Nezavisnog bloka u Tuzli najavili prelazak u redove Stranke za BiH
59
A. K.
14.11.2019. u 19:29
31
komentara
59

dijeljenja
Članovi Nezavisnog bloka u Tuzli najavili prelazak u redove Stranke za BiH Foto: H. M./Klix.ba
Grupa trenutnih, ali i bivših članova Kantonalnog odbora Nezavisnog bloka Tuzlanskog kantona sutra će zvanično preći u Stranku za Bosnu i Hercegovinu (SBiH), potvrđeno je za Klix.ba.
Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, zvaničan prelazak najavljen je sutra za 10 sati u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Tada će decidno biti poznat i broj novih članova Stranke za BiH kojoj je cilj orkupnjavanje vlastitih redova na području tuzlanske regije.

Nezadovoljstvo među članstvom Nezavisnog bloka u tuzlanskoj regiji postoji već nekoliko mjeseci, a kako nezvanično saznajemo, u proteklom periodu mnogo se nije učinilo na jačanju ove organizacije.

Grupa mladih iz Tuzlanskog kantona nezadovoljna svojim statusom u Nezavisnom bloku početkom maja donijela je odluku o napuštanju ove političke stranke, a tada su kao glavni razlog naveli ignorisanje statusa mladih i principa na kojima se zasnivala ideja stranke.

Nezadovoljstvo među članstvom evidentno je i pola godine kasnije, što potvrđuje najavljeni prelazak kadrova iz Nezavisnog bloka u Stranku za BiH.
Prijavi grešku


Komentari (31)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...