{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Članovi delegacije Vlade Srbije krenuli automobilima u Banju Luku

F
16.12.2013. u 10:46
0
4
Članovi delegacije Vlade Srbije krenuli automobilima u Banju Luku
0
Članovi delegacije Vlade Srbije krenuli automobilima u Banju Luku
Banja Luka
Nakon što zbog guste magle na Banjalučkom aerodormu nisu mogli doputovati u Banju Luku, premijer i ministri Vlade Srbije krenuli su automobilima na zajedničku sjednicu s kolegama iz Republike Srpske.
Srbijanski mediji su javili da je let za Banju Luku odlagan u nadi da će se poboljšati vremenski uvjeti, ali da se srbijanska delegacija na kraju ipak odlučila za dolazak u Banju Luku drumskim saobraćajem.

Predsjednica i potpredsjednici Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, Nada Tešanović i Jasmin Komić, jutros su od 9:00 sati bili na Aerodromu Banja Luka kako bi dočekali srbijanske kolege, ali avion iz Beograda s članovima srbijanske vlade nije ni poletio, jer Banjalučki aerodrom nije opremljen za polijetanje i slijetanje u uvjetima guste magle.

Iz Vlade Republike Srpske su potvrdili da delegacija Vlade Republike Srbije “kasni” zbog magle na Aerodromu.

O novom terminu održavanja pete zajedničke sjednice vlada Republike Srpske i Republike Srbije naknadno će obavijestiti javnost.

Dvije vlade bi danas u Banjoj Luci trebalo da održe petu zajedničku sjednicu na kojoj će se razmatrati realizacija dosadašnjih i novi projekti.

Prethodno bi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović trebalo da razgovaraju s predsjednikom i prvim potpredsjednikom Vlade Republike Srbije Ivicom Dačićem i Aleksandrom Vučićem.

Cvijanović i Dačić potpisat će i, kako je najavljeno, Memorandum o razumijevanju dvije vlade o poslovno-tehničkoj saradnji.

Predstavnici dvije vlade, između ostalog, trebalo bi da prisustvuju ceremoniji proglašenja ličnosti godine, u organizaciji banjalučkih "Nezavisnih novina“, a nagradu će primiti Aleksandar Vučić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: