Osjeća se dobro
17

Član NiP-a Nermin Muzur poručio da će se danas testirati na koronavirus, bio u kontaktu sa zaraženim

B. R.
Nermin Muzur (Foto: N. G./Klix.ba)
Nermin Muzur (Foto: N. G./Klix.ba)
Funkcioneri Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković i Tarik Stambolić su pozitivni na koronavirus. S obzirom na to, pitali smo njihovog stranačkog kolegu Nermina Muzura da li se testirao na virus i u kakvom je zdravstvenom stanju.
Za Klix.ba kazao je da će se danas testirati.

"Danas sam prije nekih pola sata dogovorio testiranje. Za sada sam bez simptoma. Iako je prošlo vrijeme otkako sam ja imao kontakt s njima - s Dinom ima desetak dana, s Tarikom skoro 15 dana. Ali eto radi mjera, kada su oni u četvrtak ili petak (op. a. 18. ili 19. juna) bili pozitivni, onda nisam ni ja izlazio. Sačekat ću šta će test pokazati. Hvala Bogu nemam nikakvih simptoma", kazao je.

Prema njegovim riječima, nada se da će ostati dobrog zdravstvenog stanja, te je dodao:

"Možda je glupo reći, ali možda ne bi bilo loše da je čovjek to prevazišao. Da se u nekom laganom ritmu čovjek toga riješi. Ja sam nekada davno, kada korone nije nije bilo, imao baš nekakvu ludu gripu, još u februaru mislim. Postoji mogućnost da sam je i imao. Nemam pojma. Poslijepodne idem na testiranje", istakao je Muzur.

Podsjećamo, Tarik Stambolić je 19. juna hospitaliziran, te je smješten na izolatorij u Podhrastovima. Dan poslije, Elmedin Konaković je potvrdio da je pozitivan na COVID-19 i da se osjeća dobro.