Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno, ja porezni obveznik plaćam poreze, moja Vlada USK i moj grad Bihać mojim parama napravi Lipu, ovi ilegalci je zapale i sad mi trebaju u centar grada da mi provale u kuću i napadnu dijete, jel mene neko zahebava ovdje i misli da ćemo mi to dopustiti, ja plaćam da mi se ugrozi sigurnost pa ovo nema nigdje
Jel i ovo sexy moj Cikotiću?
Sexi selmo sexi cikotic
Kada pređu preko Hrvatske granice, trgaj i vraćaj nazad u Bosnu i Sarajevo.
Bakira, Sexyja, Džaferovića i reisa dovesti da rješavaju ovo sr..e. Ako se migrantska mafija uveže, razbucaće ove naše prašinare i specijalčiće. Bakir, Sexy, Džaferović i reis su izdali Bošnjake i Bosnu, a konac njihove izdaje će biti uništenje SDA, jedine državotvorne stranke u BiH.
gdje su ti sad sexy ideje jel
Isilovci na djelu. Samo progon sve do jednoga.
Pa g.Cikotiču jesu li migranti ili kao ti reče turisti??????
Gosp. Cikoticu, pa predlozite alternativu u drugom entitetu, a ne samo Bihac. Smatram da niste polozili , sjedi 1
ovaj dim ko 90e utakmica dinamo - zvezda ovo je najava onog sto slijedi. Isto ko u ratu kriza,bolnice ovo ono narod u alternativnom modu
Dođu lopovi, kriminalci bez papira i pale ti državu pa ovo nema ni u Somaliji...
Gori je narod koji misli da hoće i zna nešto uraditi ovaj panj i vječiti uhljeb Cikotič - a još kad se počne prenemagati dok priča da se ospeš.
krajino ne daj se i ne dozvoli da vas bandit cikotic po drugi put prevari. opet bi isto bilo. migranti bi ostali i niko ih ne bi više spominjao.
u avijon i vratiti ih u pakistan banglades maroko itd a krajisnici za puske ako treba a cikoticu zabranite ulazak u krajinu
Koja alternativa za siromastvo postojo za BH gradzane?
Ni slučajno praviti kojekakve prihvatne centre, lijepo pitati Merkelovu da li ih prima u Njemačku ako prima neka idu kod nje ona ih je i počela dovoditi ako ne pohapsiti i vratiti odakle su došli što prije to bolje.
Rješenje otvoriti migrantski centar u Zenici da se Bake osveti Fudi Kasumoviću