Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik bi po ovim standardima trebao dnevno pucati po milju maraka
Pa kaznili su Govedaricu. Ocito nije bitno je li Srbin nego kolika mu je glava.
svi im se smooju....... :(
šta milja šta tri? zar nije to krivična?
🎯✨👍 Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. Hadzikadic2018
Valjda nije sve skršio na konjak pa će imati platiti :-D
Centralna Izborna KOmisija CIK - može da znači i Centralna Izborna Krađa???? Koga oni već godinama u zdrav mozak. Ništa ni sa čim se ne slaže, mrtvih ko pljeve na biračkim spiskovima. Orginalnih lističa van prostora na dan izbora krući oko biračkih mjesta, Ne znamo nikada ko vani glasa, ne postojanje savremenih tehnika brojanja i nema video nadzora na biračkim mjestima. I ako su izbori u demokratiji najvažniji dan u 4 godine?????
Kolko košta vaše zatvaranje očiju na izlive separatističkog fašizma?!? Koliko hiljada maraka, bando?
CIK-center izborne krade
Ebo li vam milorad, željka, dragan č, i onaj gušter iz kamenjara što je političar sa 200 glasova, mater u kolutić! Izglasaj mi kaznu cik-uuuu. Govor mržnje? Vi ga dopuštate svojim nečinjenjem povodom toga gubavci prodani, preplaćeni!
@archi_a Mile i Covke su malo pametniji, pronadji jednu izjavu u kojoj bilo koga vrijedjaju ili pozivaju na nasilje
@KrajisnikPrgavi "on iznio krevet i konta da je frejer? On prijeti? Meni? Nek se prestane zajebavati sa mnom, da se ja ne bi zajebaovap sa njim! Nakon 8. ga neće više biti! Neće biti Bosne! Volio bih da te strefi srčani! Ovo je država! Sa džamije arlauču!" treba li još?
aaaaaaaaaaaaaaaaa
kad ce kazna za urlikanje?
CIK - mafijaška organizacija u vlasti trenutnih političkih stranaka!
I ko ce to da plati? Pa naravno porezni obveznici, buranija.
Paket pomoci Covic-Dodik osovini
Kolko košta da vam sad ovde javno ebem mater u cik-u? Evo, dva puta vam ebem, pa me kaznite dvaput!
Ociti da ovi u CIK - u ili su poltroni ili su clanovi SNSD pa Laktaskom krmku nesmiju da se protive.Pa kud ce veci govor mrznje od onog njegovog juceranjegu Bileci kad je javno rekao on dovoljno ojadzenomA IZUZETNO HRABROM covjeku Davoru Dragicevicu da ce ga on licno ukloniti 8 - og oktobra