Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30. Maj, subota, pet do 12, Sebilj. 5 do 12 je za Bosnu i Hercegevinu, ako nastavimo sa svojom pasivnošću, dopustiti ćemo da se dese ireverzibilne promjene koje će uništiti našu zemlju. Od Sebilja do zgrade Parlamenta za progres Bosne i Hercegovine !
Mirsad Hadžikadić je predložio protestnu šetnju zbog odgađanja izbora. 15. novembar je posljednji jer ako se produži odgađanne desit će se Mostarski scenariji blokada na nivou cijele države !
Kad ce Mirso u Banja Luku na proteste, smije li se to?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Joj sta nam rade....
HDZ i SNSD fasisti!
Ide se izgleda na mostarski scenarij... Vladaj deceniju bez izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mirsad Hadžikadić..... konačno gospodin, harizmatičan i pošten da se ne sramote više ovi primitivni svi od reda koji su u nekakvoj vkasti a da se ne priča o lopovluku i nacionalizma svih vrsta što narodima serviraju da se bave time dok oni love u mutnom.
Jo som zopomtijo da gonjam slova sdoo i da oto zaokruzim. Mutikultivotore moj si..
Mosa narod pravda- nasa stranka - hadzibajric - njet SDA, Sbb, DF.. bas ako morate more i sdp ... Njet SDA i SBB
Promjene i smjene svih nesposobnih. Kriminalu stop.Prevarama i krađama treba stati u kraj. Mirsad je jedan od najsposobniji koji se pojavio u novijoj istorji Bosne i Hercegovine.naravno ima ih još.Narode bosanski pa vidite li koje prevare rade visoki funkcioneri države.Sud ne radi svoj posao.Zakon mora biti isti za sve .
ja sam vec dva puta glasala a nemam drzavljanstvo bih. tokmaci nisu skontali da sam se odrekla i uredno me pitaju je li mi adresa tacna hahahaha
Znaci demokratija na koljenima. CIK koji bi trebao biti nezavisni , a stranacki ljudi su unutra. Ovdje je vrijeme da se svijetla gase
Valja nam sad trpit još mjesec dana duže ljubavni trougao konaković-nikšić-kojović kako pričaju da će uzeti na izborima
Ama kakvi ministri nacelnici i vjecnici jeste li vi svjesni da nam niste potrebni uopste da samo trosite nase pare mukom zaradzene treba vas ukinuti i vas i kantone i vas hebeni pdv stvarno je vise dosta jbt vi ce te se setkat u odijelima nista ne radit primat vrhunsku platu a mi cemo vracat dugove i teglit za vas da uzivatate dostaaaa stokoo lopovska
Dzaba ih ionako odrzavamo...
Da mogu jos pokrast do tad
Samo da znate da djaba kupujete vrijeme. Vase kradje necemo zaboraviti za mjesec dana. Gdje su pare ?
Komunjarosjek..... Ne seri više, naštetio je baš nama, Dodik u RS šteti svojima, ČOVIĆ svojima, ako sada naro bude glup treba sve toljagom da nas biju i njih u RS, sjetite se silnih pljački i njihove bahatosti, odlažu dok se zaborave malo ove teme o njihovom kriminalu i zastrašivanju.
AHHH,pa kako ćeš ti seljacima objasnit za koga da glasaju kad oni svi glasaju PO PRINCIPU NEK JE MOJ,PA TAMAN ME KARAO JOS 100GOD
Ode Mostar na cijelu BiH. Nema izbora sljedećih 12 godina
a gdje su protesti da se pohapsi Novalic,Solak i ostala bagra koja je NASE NOVCE potrosila