Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo malo - gradnja nije ni počela, a puštanje u promet 2019!?!?!? Jel vi to nekog zaj*****!? Pa kod nas se kilometar autoputa (doduše) gradi mjesecima!
ovo je brza cesta vajlda ce biti brze od autoputa hahaha
Kazu dosle bosnjacke izbjeglice u hrvatske hotele pocetkom rata i pile vodu iz solje, dosli Hrvati da se cude a bosnje njima : " Braco kako ste izumili bunare na ovolikoj visini"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova cesta je velika potreba za ljude u Srednjoj bosni, posebno Travničane. Umjesto što se provaljuju nacionalističkom retorikom, političarima bi bolje bilo da se okrenu ovakvim i sličnim projektima, koji gledaju naprijed, u budućnost i bolji život naroda u Bosni i Hercegovini.
Kad god sam išao ovom cestom prema Travniku brzo sam došao i nikad nisam upao u gužvu. Vjerovatno ima i do toga što rijetko idem u ovom pravcu i kad idem potrefi me da nema gužve.
KOD NAS SVE VIJESTI U NOVINAMA POCINJU SA: - TREBA DA BUDE ... - PLANIRA SE.. - OTVORIT CE SE .. A NE DESAVA SE NISTA !
ZATIM IDE: -obustavlja se gradnja- poništen tender, ide novi -nema para, usvajanje akciza....
Hrvatska će izgraditi kao i pola Bosne dosada.
Ugasi semafor u Vitezu i Travniku i pola problema rijeseno!
nema vise ni kuraba na lasvanskoj petlji... otele im posao ove fine
Svugdje su loše ali ta jeste najdosadnija. Za sve ove godine kako se niko nije sjetio npr. prema Tuzli da napravi da ima ukupno tri trake uz brdo i nizbrdo bar na nekim mjestima da se malo olakša preticanje. Koliko znače te trake uz i niz Ivan kad se ide prema Konjicu znamo svi. Ako ne može autoput može se bar malo olakšati vozačima.
koliko se sjećam , lopovska vlast je bila obećala da će pare od klirinškog duga uloziti u ovu cestu. Naravno i slagala
Ceste noćna mora ,dovoljno je to za naslov,gdje god da krenes
da bar rupe zatvore da tocak nebi otpao.Sramota da od Doca Na Lasvi pa do Slimena prodje stotine autobusa i kamiona dnevno,da nemogu rupu zatvoriti ,rade sto metara puta tri mjeseca.Sramota kompletna dionica od Lasve Do Travnika je katastrofa.
Jos jedna predizborna navlakusa glupih gradjana
A od Travnika do Bihaća čekaćemo idućih 20 godina.
Čemu sada priča o izgradnji puteva? Pada sneg, ljudi... sada je potrebno razmišljati o čišćenju postojećih puteva, a ne izgradnji novih. Prošla je građevinska sezona. Kada je trebalo graditi puteve, prdeli ste o Srebrenici, Sakibu Softiću i reviziji tužbe za genocid protiv Srbije... sad lepo prostri reviziju tužbe za genocid, pa se vozi po njoj.
Bravo, upravo tako.
Nema ovo veze sa akcizama, ova se cesta trebala praviti od Ruskog duga. Oni koji su pratili sta se desava po ovom pitanju, mogli su vidjeti da kada su sredstva legla, Novalic ih je preusmjetio na drugu stranu i tim postupkom gradjani iz ovih krajeva su prevareni, jer je obecano da ce od tih para praviti se ova dionica...
https://www.google.ba/amp/s/www.klix.ba/amp/170809112
sace obecanje pred izbore... nebili ovce opet povjerovale
Covic i HDZ. Izgradili su cestu do Blidinja jer su im prioritet vikendice HDZ politicara.