{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Centrotrans-Erolines promovirao najsavremeniji evropski autobus

F
18.5.2006. u 12:25
0
0
Centrotrans-Erolines promovirao najsavremeniji evropski autobus
0
Centrotrans-Erolines promovirao najsavremeniji evropski autobus
Kompanija Centrotrans - Eurolines danas je promovirala najsavremeniji evropski autobus proglašen za autobus godine u svijetu - NEOPLAN STARLINE VIP CLASS čijom kupovinom Centrotrans - Eurolines kvalitet svoje ponude diže na trenutno najviši mogući nivo.
Vrijednost investicije ovog autobusa koji je 30. u Evropi koji je izašao iz tvornice NEOPLAN je 1,1 milion KM.

Direktor Centrotrans - Eurolinesa Muhamed Šaćiragić je kazao kako je ovo uspjeh svih uposlenika firme, ali i za grad Sarajevo i BiH kao državu u cjelini.

Federalni ministar prometa i komunikacija Nedžad Branković je istaknuo kako je ova investicija potvrda liderstva Centrotrans - Eurolinesa u prijevozničkoj djelatnosti i uvođenja evropskih standarda u toj djelatnosti u BiH.

Po Brankovićevim riječima uprava Centrotrans - Eurolinesa potvrđuje da se radi o menadžerima koji imaju viziju, koji žele dobro svojoj kompaniji i državi u cjelini.

Izvršni direktor Centrotrans - Eurolinesa Safudin Čengić je najavio realizaciju projekta na lokaciji autobusne stanice u Sarajevu na kojoj će do kraja 2007. godine biti završen savremeni poslovno-saobraćajni centar.

Centar će imati podzemnu garažu s 250 mjesta, autobusnu stanicu, te iznad toga dva sprata s trgovačko-poslovnim objektima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: