{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Centar za zdravo starenje Novo Sarajevo proslavio prvi rođendan

F
15.6.2012. u 15:16
0
15
Centar za zdravo starenje Novo Sarajevo proslavio prvi rođendan
0
U prostorijama Centra za zdravo starenje Novo Sarajevo danas je svečano obilježena godina dana od otvaranja ovog centra, prvog ove vrste u Kantonu Sarajevo, Bosni i Hercegovini, ali i regionu.
Članovi i menadžment Centra priredili su prigodan program za brojne goste.

Menadžerica Centra Sejdefa Bašić-Ćatić upriličila je prezentaciju o radu Centra "Godina iza nas" i predstavila aktivnosti i sekcije Centra.

Menadžment Centra je dodijelio i zahvalnice zaslužnim firmama, NVO, udruženjima i pojedincima koji su podržali Centar u protekloj godini. Uručene su i diplome prvoj generaciji članova koji su uspješno završili kurs rada na računaru.

Svečanosti je prisustvovao i načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo koji je čestitao prvi rođendan Centru te kazao da će Općina Novo Sarajevo i dalje pomagati ovu ustanovu.

Upriličena je i izložba članova likovne radionice i turskog veza Centra koja je bila prodajnog karaktera.

Projekt uspostave Centra za zdravo starenje realizovala je Općina Novo Sarajevo u saradnji s Udruženjem "Partnerstvo za javno zdravlje" BiH i "Yanos public health" organizacijom iz Holandije, a uz podršku "Matra projekta" Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Holandije.

Svakim danom sve više korisnika prepoznaje mogućnosti koje im Centar pruža, tako da je do sada registrovanih 502 korisnika.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: