{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


CCI podržava šest važnih projekata

F
18.12.2008. u 13:51
0
0
CCI podržava šest važnih projekata
0
CCI podržava šest važnih projekata
Centri civilnih inicijativa (CCI) organizirat će u petak, 19. decembra, u hotelu "Saraj" promociju organizacija i projekata podržanih kroz program podrške i finansiranja domaćih nevladinih organizacija.
Ovom prilikom bit će potpisani ugovori sa šest bosanskohercegovačkih nevladinih organizacija koje će od 1. januara 2009. raditi na rješavanju nekih od najvažnijih problema građana BiH.

Podržani projekti, između ostalog, imaju za cilj da svim građanima BiH bude omogućena osnovna zdravstvena zaštita, da zdravstveni osiguranici imaju jednak pristup javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, da se uspostavi insitucionalni fond za namjenske kredite u svrhu podrške rješavanju stambenog pitanja mladih te da se doprionese povećanju stope upisa studenata na fakultete sa sadašnjih 24 na 32 posto.

CCI će sutra potpisati ugovore sa "ICVA" Sarajevo, Centrom za humanu politiku (CHP) Doboj, Agencijom za razvoj preduzeća Banja Luka "EDA" , Udruženjem "Kult" Ilidža, Centrom za razvoj i podršku Tuzla i UG "Zašto ne" Sarajevo.

Promocija počinje u 12.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: