{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čavić: SDS neće tražiti ostavku vlade RS-a

F
27.12.2005. u 10:23
0
0
Čavić: SDS neće tražiti ostavku vlade RS-a
0
Čavić: SDS neće tražiti ostavku vlade RS-a
Predsjednik Republike Srpske i Srpske demokratske stranke (SDS) Dragan Čavić podržava Vladu Pere Bukejlovića, a posebno predloženi budžet RS-a za narednu godinu, za koji smatra da je jedan od najboljih do sada predloženih.
Čavić misli da Vlada neće podnijeti ostavku ni ako se 28. decembra ne usvoji budžet RS-a za narednu godinu, navodeći da SDS neće tražiti njenu ostavku niti će glasati za nepovjerenje Vladi RS-a.

On je kazao da ako se sagleda sam ambijenet, i politički i opšti, u kojem je Vlada djelovala i rezultati koje je napravila, nema razloga za neko nezadovoljstvo.

Dodao je da se ne može reći da je sve bilo idealno, da nije bilo razlika u stavovima, posebno po određenim političkim pitanjima između njega kao predsjednika RS-a i Vlade, ali da kada pravi procjenu kao predsjednik Srpske demokratske stranke onda može da kaže da Vlada ima njegovu podršku.

Čavić je u sinoćnjem intervjuu Alternativnoj televiziji Banja Luka kazao da je realnost da većina u Narodnoj skupštini ne želi u ovom trenutku Vladu na čelu sa Perom Bukejlovićem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: