{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čavić pomilovao i teške kriminalce

26.10.2006. u 21:37
0
0
Čavić pomilovao i teške kriminalce
0
Čavić pomilovao i teške kriminalce
Dragan Čavić
Predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić pomilovao je, uoči isteka svoga mandata i unatoč protivljenju ministarstva pravosuđa RS, 32 osuđenika, među kojima i one s debelim policijskim dosjeima, javljaju banjalučke Nezavisne novine.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Među pomilovanim osobama, za koje je ministarstvo pravosuđa RS dalo negativno mišljenje, nalazi se osoba koja je pravomoćno osuđena zbog nabavljanja i posjedovanja više hiljada krivotvorenih dokumenata pronađenih u najvećoj ilegalnoj tiskari otkrivenoj do sada.

Među bianco dokumentima su krivotvorene isprave državnih tijela, institucija i obrazovnih ustanova, čak i pripremljene diplome doktora medicine.

Predsjednik RS je, i uz protivljenje ministarstva i suda, pomilovao i osobe osuđene zbog sudjelovanja u neredima u maju 2001. kojima je spriječeno postavljanje temeljnog kamena za obnovu džamije Ferhadije. Tom je prilikom jedna osoba poginula, desetine su teško ozlijeđene.

Među pomilovanima su i osobe osuđene za ubojstva, od kojih jedna za trostruko ubojstvo, potom osobe osuđene za pokušaj ubojstva, porezne utaje, teške krađe i razbojnišva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: