{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čavić: NDS će postati relevantna politička snaga u RS-u

S
9.6.2013. u 16:31
0
3
Čavić: NDS će postati relevantna politička snaga u RS-u
0
Čavić: NDS će postati relevantna politička snaga u RS-u
Dosadašnji predsjednik Demokratske partije (DP) Dragan Čavić izabran je za predsjednika Narodnog demokratskog pokreta (NDP), a lider Narodne demokratske stranke (NDS) Krsto Jandrić za potredsjednika.
Nakon formalnog ujedinjenja DP–a i NDS-a i skupštinskog konstituisanja u NDP, Čavić je rekao novinarima da ova stranka, kao opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske, već ima poslanički klub od četiri poslanika, te da računa na to da će u narednom periodu biti relevantna politička snaga u RS.

"Imamo dobru saradnju sa drugim političkim partijama i vjerujemo da ćemo u perspektivi stvoriti politički blok koji će zajednički izaći na izbore 2014. godine“, poručio je Čavić.

On je pozvao sve koji prihvataju proklamovane političke i socijalne ciljeve NDP-a da im se pridruže, a onda će sa svima koji slično razmišljaju pripremati koaliciju za sljedeće izbore.

Čavić je rekao da su danas usvojeni statut i program, te da je izabran prvi sastav Glavnog odbora i predsjednika.

Jandrić je rekao da će ovo ujedinjenje omogućiti lakšu i bržu realizaciju određenih političkih ciljeva.

On je pozvao i druge političke strukture da se pridruže NDP-u da bi već na predstojećim izborima došli do neophodnih promjena u političkom i društvenom životu BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: