|

Čavić: Dobro je što se završila agonija oko VM

Čavić: Dobro je što se završila agonija oko VM
0
S
SRNA
30.12.2011. u 13:11
1
komentara
0

dijeljenja
Čavić: Dobro je što se završila agonija oko VM Dragan Čavić (Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
Predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić smatra da je dobro što je postignut dogovor lidera šest političkih stranaka o Vijeću ministara BiH, ali se ne slaže sa "neprincipijelnošću predstavnika Republike Srpske kod proglašavanja previsokih i neostvarivih ciljeva u tom procesu.
"Agonija koja se zove Vijeće ministara BiH završila se Happy endom, koji je prije svega pokazao neprincipijelnost i nedosljednost predstavnika Republike Srpske i lidera SDP-a Zlatka Lagumdžije", rekao je Čavić na današnjoj konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Lider DP-a tvrdi da postignuti dogovor o zakonu o popisu stanovništva i zakonu o sistemu državne pomoći predstavlja "prenos ovlašćenja sa Republike Srpske na nivo BiH".

Član Izvršnog odbora DP-a Đorđe Miličević smatra da će Republika Srpska u 2012. godinu ući sa novim fiskalnim opterećenjima za građane, jer, kako kaže, Vlada Republike Srpske pokušava da fiskalnu stabilnost održi na teret najugroženijih kategorija stanovništva penzionera i poljoprivrednika.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...