Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćamile Predsjedniče RS-a tebe vidimo kao uzdanicu rušenja SNSD-a. Jedini ti si kadar srušiti Dodika i preuzeti RS u svoje čestite ruke.
Dodao bih - U svoje čestite i prepoštene ruke.
EVO OVOG STO JE KRAO DONACIJE...
Ovaj Camil mi je izgledao pozitivan i velika probosanska nada. Nakon emisije na srp. TV. gdje sa Salkicem i Ahmetovicem prica o Srebrenici i kako ponizava Salkica bilo mi je jasno sta zeli. Srebrenice nigdje samo on. Tesko Bosnjacima Srebrenice i Bosne sa ljudima od prevelikog licnog interesa.
Mogu, kad bi bošnjaci barem jednom u historiji bili ujedinjeni.
durakovicu........halo................presaberi se
Onda se druze Camile nemoj kandidovati za predsjednistvo nego lobiraj za nekoga ko ce biti kontra kadidat Dodiku ba makar to bio i Srbin. U suprotnom mu samo pomazes.... I ne seri
Ćamil možda nije loš tip, ali izgubio je Srebrenicu, pa haj i to čovjek da razumije, nije se uhodao u taj posao, međutim, on krenuo da proziva jedne, druge, da se svađa ko kakva žena, a Srbi likuju.
znaci ima vise bosnjaka u dijasipori nego srba i bosnjaka u RSu
Zbog toga se Camile obrati zavida svojim sugradjanima dirom nase lijepe i dunjaluka a nemoj cekati aksam
moj Ćamile ti si davno potonio ko Titanik
frajera samo interesuju glasovi naki,otvori neku radnju druze zaposli nekog
Camile ne prdi i ti vise