BiH
0

Bugojno: HDZ o imenovanju Cikotića za ministra odbrane

FENA
Bugojanski Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice oglasio se saopćenjem za javnost u kojem se navodi kako bugojanski Hrvati još nisu preboljeli rane nanesene imenovanjem Enesa Handžića za ministra kantonalnog MUP-a, a da se "sad servira i ovo sa Selmom Cikotićem".

"To su ljudi koji znaju što se dogodilo s nestalim i odvedenim Hrvatima iz muslimanskih logora u Bugojnu, a nisu procesuirani, nego su čak i nagrađeni. Valjda im je to njihova borba dala.

Najbolnije je od svega toga što su i hrvatski zastupnici svih stranaka s hrvatskim predznakom glasovali u 'paketu' i za Selmu Cikotića. Za te naše zastupnike glasovali smo i mi, bugojanski Hrvati, pa je njihov stav u Parlamentu sol na ranu nama svima.

Valjda tako treba biti, mi njima glasove oni nama zapovjednika državne vojske koji je odgovoran za nestanak i smrt očeva, ujaka i stričeva novaka koji će sutra davati pred njim prisegu, iako bi po našem sudu trebao sjediti na optuženičkoj klupi u Haagu", navodi se u saopćenju koje je potpisala predsjednica bugojanskog Općinskog odbora HDZ-a Greta Kuna.