BiH
0

Brucoši proslavili pobjedu Zmajeva, studentice pobjednice Beer ponga

Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Više od 800 brucoša sa svih fakulteta i univerziteta u Sarajevu učestvovalo je na Prvoj univerzitetskoj brucošijadi u klubu Cinemas Sloga. Bila je to noć za pamćenje sa mnogo zabavnih sadržaja, dobre muzike i nagradama.

Studenti su imali širok program zabave, a brucošijadu su počeli zajedničkim gledanjem utakmice BiH - Lihtenštajn nakon koje su proslavili pobjedu Zmajeva.

Za zabavu do kasno u noć su bili zaduženi bend ProRocks i DJ Nimre, koji su sjanim performansom usijali atmosferu u klubu.

Jedna od glavnih atrakcija je bilo Beer pong takmičenje u kojem je učestvovalo 16 ekipa. Dvije nagrade -putovanje u Beč osvojile su dvije studentice iz ekipe "Eurokrem", koje su u dominantno muškoj konkurenciji pokazale da je ipak ženski spol jači u ovom "sportu". Nagrađene studentice će putovati u sklopu Shizzz putovanja, a sponzori nagrada su Tuborg i Klix.ba.

Organizatori Prve univerzitetske brucošijade Mreža mladih su izuzetno zadovoljni postignutim uspjehom, te su pozvali sve studente da nastave ovo druženje na Shizzz putovanju u Beč, koje će se održati od 31.10. do 01.11.2013. godine.

Generalni sponzor Prve univerzitetske brucošijade bio je Tuborg, a medijski pokrovitelj Klix.ba.

Atmosferu sa sinoćnje brucošijade pogledajte i u našoj Nightlife galeriji.