BiH
0

Brkića: Osobno ću nadzirati rad ugostitleljskih objekata

FENA
Predsjednik Općinskog vijeća Livna Edin Brkić izjavio je kako će i osobno i u suradnji s inspekcijom i lokalnom policijom nadzirati rad ugostiteljskih objekata, odnosno njihovo poštivanje radnog vremena i odluku o jačini glazbe koju puštaju.

"Ako vlasnici ugostiteljskih objekata u centru grada budu poštivali odluku o radnom vremenu koja je sada na snazi do 23 sata i jačini glazbe, obećavam da ću, kao predsjednik Općinskog vijeća osobno predložiti Općinskom vijeću Livna izmjenu odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata. Međutim, ako vlasnici ne budu poštivali odluku o radnom vremenu i jačini glazbe u sljedećem razdoblju, onda ću predložiti Općinskom vijeću da se radno vrijeme ugostiteljskih objekata ograniči do 22 sata", izjavio je Brkić.

Odvjetnik Slaven Jukić, zastupnik livanjske Udruge ugostitelja Livna, koja traže produženje radnog vremena vikendom za jedan sat, dakle do 24 sata, izjavio je kako se i većina vlasnika tih objekata zalažu da oni koji ne budu poštivali odluku o radnom vremenu i jačini glazbe budu strogo kažnjeni.