Dugogodišnje partnerstvo
42

Britanci uručili priznanje direktoru Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsadu Viliću

S. Š. U.
Foto: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH
Foto: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH
Ambasador Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Matthew Field, danas je uručio posebno priznanje Britanske ambasade u Sarajevu Mirsadu Viliću, direktoru Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

U svojoj oproštajnoj posjeti, Field je direktoru Viliću uručio posebnu Plaketu kao priznanje za dugogodišnje partnerstvo koje povezuje Britansku ambasadu u BiH i Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Ambasador je istakao zahvalnost direktoru Viliću na posvećenosti i profesionalizmu u obavljanju poslova i zadatka iz nadležnosti Direkcije, koje pored ostalog, doprinose i jačanju osjećaja sigurnosti predstavnika stranih ambasada i njihovih porodica za vrijeme svog boravka u BiH.

Naglasio je da je Direkcija vrijedni partner u realizaciji brojnih aktivnosti iz oblasti sigurnosti, te da službenici Direkcije zaslužuju poštovanje i pohvalu za svoj rad.

Direktor Vilić zahvalio se na posebnom priznanju i istakao zadovoljstvo uspješnom saradnjom, koja je je zasnovana na partnerstvu, a prerasla je u iskreno i vrijedno prijateljstvo.