{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Branković razgovarao sa članovima Građanske koordinacije

S
2.4.2009. u 18:35
0
0
Branković razgovarao sa članovima Građanske koordinacije
0
Branković razgovarao sa članovima Građanske koordinacije
Premijer Federacije BiH dr. Nedžad Branković, sa savjetnikom za socijalna pitanja Radovanom Vignjevićem, danas je primio članove Građanske koordinacije –predsjednika Saveza samostalnih sindikata BiH Edhema Bibera, Avada Bahtu ( Glavni odbor Saveza samostalnih sindikata BiH), Sauda Kulosmana ( JOB Unija veterana FBiH), Omera Omerefendića ( Udruženje penzionera FBiH), Demira Mahmutčehajića ( Pokret Dosta), Miru Pejića (Udruženje poljoprivrednika BiH) i Dijanu Šehić ( Organizacija Prava za sve).
Razgovarano je o zajedničkom djelovanju i saradnji na ublažavanju socijalno-ekonomskog položaja građana i poboljšanju ukupnog ambijenta u Federaciji BiH.

Federalni premijer je tokom razgovora upoznao članove Građanske koordinacije sa akcijama Vlade FBiH na ublažavanju posljedica ekonomske krize i očuvanju standarda građana i njihovih radnih mjesta. U tome je veoma značajna pomoć nevladinog sektora, pa ovakvi sastanci i međusobni dijalog mogu pomoći Vladi u realizaciji zacrtanih programa izlaska iz krize- naglasio je premijer Branković.

Dogovoreno je da se u najskorije vrijeme, na vanrednoj sjednici Zatupničkog doma Parlamenta FBiH, održi rasprava o socijalno ekonomskom stanju u Federaciji BiH, u skladu sa zaključcima sastanka Građanske koordinacije i predstavnika Kolegija ovog parlamentarnog doma.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: