{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BPS-Sefer Halilović: Idemo na referendum za vraćanje Republike BiH

18.9.2014. u 18:36
2.570
147
BPS-Sefer Halilović: Idemo na referendum za vraćanje Republike BiH
2.570
BPS-Sefer Halilović: Idemo na referendum za vraćanje Republike BiH
BPS-Sefer Halilović smatra da je današnji referendum koji se održava u Škotskoj, po pitanju nezavisnosti od Velike Britanije, putokaz bh.narodima kako će vratiti svoju, nelegalno i antiustavno ukinutu Republiku Bosnu i Hercegovinu u njenom punom kapacitetu.
"To automatski znači ukidanje entiteta u BiH, kao i kantona, jer građani naše zemlje više ne žele da žive u podjeljenoj državi u kojoj cvjeta kriminal i nepravda", stav je Centrale BPS-a-Sefer Halilović.

"Također, kao državotvorna i društveno odgovorna stranka želimo poručiti da su svi oni koji poštuju i koji će poštovati državni i teritorijalni suverenitet Republike Bosne i Hercegovine, dobro došli ostati u našoj zemlji te smo, isto tako, spremni dati amnestiju onima koji su govorili protiv naše države ukoliko sa danom vraćanja institucije Republike BiH prestanu sa antirepubličkim agitacijama", saopćeno je iz ove stranke.

Naglašava se da BPS-Sefer Halilović "želi, odmah nakon pobjede predsjednika Halilovića na izborima, organizovati referendum na kojem želimo ukinuti Dejtonski mirovni sporazum i vratiti u puni kapacitet međunarodno priznatu i još uvijek važeću Republiku Bosnu i Hercegovinu", stoji u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: