{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BOSS u povodu izjave Miroslava Lajčaka

F
FENA
17.10.2007. u 10:37
0
0
BOSS u povodu izjave Miroslava Lajčaka
0
BOSS u povodu izjave Miroslava Lajčaka
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović u današnjem priopćenju za javnost ističe kako razumije revolt visokog predstavnika Miroslava Lajčaka zbog neusvajanja reforme policije, ali da smatra neopravdanim poistovjećivati bh. opoziciju sa SDP-om i Zlatkom Lagumdžijom.
Ajanović je to kazao u povodu izjave visokog predstavnika Miroslava Lajčaka da je opozicija u BiH produžena slika situacije u vlasti.

U današnjem priopćenju navodi se da je Bosanska stranka i u konkretnom slučaju reforme policije još na sarajevskom sastanku održanom 2. rujna upozorila na neodgovornost vladajućih političara zbog odbijanja prijedloga reforme visokog predstavnika.

"U brojnim reakcijama od početka pregovora o reformi policije Bosanska stranka je ukazivala na nužnost postizanja kompromisa u cilju ispunjavanja uvjeta za pristupanje Europskoj uniji. Četrnaest godina beskompromisnog opozicijskog djelovanja ne daju nikome pravo da BOSS izjednačava s vladajućim strankama, pa ni s bivšom vlasti SDP-a", smatraju u toj stranci.

Ni visoki predstavnik Miroslav Lajčak nema pravo neargumentirano izjednačiti nikoga sa SDP-om koji je, kako smatraju u BOSS-u, isto kao i vladajuće stranke nagrižen vlastoljubljem i korupcijom i koji blokira demokratske procese u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: