Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan odabir, sastav izgleda ko odbor za obilježavanje godišnjice smrti generala Praljka. Jel' vas bar malo stid zbog ovih Vukadina, Trlina i inih kućnih varijanti !?
Vukadin bio kadar SDA išao na džemu kad mu je trebalo. Lansirao ga Efendić
Toni Vukadin to je onaj što je u opštini Novi Grad bio referent za kafe i sokove. Kad prije završi fakultet i postade stručnjak za bankarstvo i upravljanje rizicim u bankarstvu. Prava kadrovsk politika.
Samo jedan Bošnjak od 5 članova i direktor Trlin jedan od najboljih prijatelja premijera Nikšića DA SVANE DAN BOŠNJACI
Vrli Nikšićev intimus
kad ga sad Halil zalila
Pare u RS njima treba u krizi su svaki potez njima ide u prilog a mi bosnje dozvolili da nam uzmu sve pozicije a medzusobno se svadzaju i optuzuju Sramota
Borili se i izborili,sada ce pare da uzimaju ,logucno