Neodgovorno ponašanje
36

Borenović reagovao na korona-dernek u Bijeljini: Nema kompromisa - smjena!

A. Z.
Branislav Borenović (Foto: Klix.ba)
Branislav Borenović (Foto: Klix.ba)
Predsjednik PDP-a Branislav Borenović oglasio se putem Facebooka nakon što su objavljene fotografije druženja predstavnika lokalnih vlasti u Bijeljini. Na fotografijama su, između ostalih, dva člana njegove stranke, a jedan od njih, Slaviša Marković, potpredsjednik je PDP-a i predsjednik gradske Skupštine.
Borenović je poručio da svakome ko svojim neodgovornim ponašanjem ne poštuje mjere slijede sankcije.

"U ovim vremenima, ali i uvijek, potrebni su isključivo ljudi koji su dokazali i dokazuju odgovornost prema sebi, drugima i prema zajednici. Ako su tačni navodi koje su objavljeni, nema kompromisa - smjena", poručio je Borenović.

Kako je ranije objavljeno, na fotografijama su predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković (PDP), direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović, donedavni direktor AD "Grad"...

Vlastodršci su dernečili u blizini nove zgrade zatvora kod fabrike Elvako u Bijeljini, a nije im smetalo što su na snazi mjere suzbijanja širenja pandemije koronavirusa.

Podsjećamo, Borenović je danas uputio inicijativu za smjenu ministra Staše Košarca zbog korona-derneka koji je sinoć odžan u Sarajevu.