Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED BORCI ! TREBAMO VAS SVI PODRŽATI!
REVOLUCIJA JEDINA SOLUCIJA
Pa jel više vrijeme da se svi dignemo narode ?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Treba se boriti za svoja PRAVA. Bravo svaka čast. Jednom borci uvijek borci
Samo jako
https://www.protesti.ba/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakva prava traže. Pa rat se završio prije 22 gdine. Majko mila trebali su ko i ja iz zemunice u ameriku.
Podrska borcima. Milijun rumuna blokira rumuniju a vi proadiane due i licemjeri zaboravljate svakim danm zbog cega je ovo i zasto nam je lose stanje u drzavi ! 16000 boracki prodanih udruzenja umjesto jednog jedinog... 590 000 laznih boraca umjesto 290 000 pravih...ovo je razlog da se blokira citava BIH ! Izdrzite borci..pustite ove licemjre i prodane duse !
Demobilisani borci kao socijalna kategorija? Kako vas nije sramota. Maltretirate vlastiti narod i ocekuju simpatije od tog istog naroda. Nonsens. Hebi te se svi odreda. Vi ste najobicniji kriminalci.
Državo jel te stid? Kad su te branili zar si zaboravila svoj narod
Zeljeznica ne radi od 1992, sta se tu ima jos blokirati
Popišam se ja na takve 'borce' koji vlastiti narod uzimaju za taoce. Možeš umrijeti u ovakvoj blokadi ili ostati bez posla, oštetiti firmu, poslovne veze... boli kuurac takozvane borce. Jeebo vam ja maater nepismenu.
Borci borite se !
Pogresna adresa ...treba li ste vladu i skupstinu blokirati ne dati da izadu zavrnuti vodu struju i ne dati jesti .Tako kako smo u ratu bili neka oni dozive isto
Hoćel ovi u Siriji imat kakva prava 20 godina nakon rata? Možda su im obećana poput dženeta nakon smrti, još im se odužio nešto ovaj rat da li to znaći da će po završetku odma svi u penziju, hm?
Koliko je narod zatucan da nema granice!!! Podrzavanje boraca OK!! Sve to stoji, ali ne vidim razlog ja u koloni skoro tri sata zaglavljen otislo mi 3 litra goriva tonu zivaca i nerviranja i sutra kao da nista nije bilo. U vraga i borci i sve vise. PA DOKLE. VISE PO SIROTINJI. Neka idu ispred VLADE I NEKA PROTESTUJU. Danas u kolonama su bili obicni gradjani fukara i sirotinja koja se bori. A ovi u vladi oni u koznim foteljama citaju klix gledaju tv i smiju nam se
Vecina nas je bila u ratu,pa sta sad,treba nam svima dati ljiljane sta li...fataj se posla,u radu je spas....
Ljudi nemaju hljeba jesti dok mamina i tatina djeca rade na 5 radnih mjesta, jer Boze dragi, oni su jako, jako '''pametni''!
Kakvi vi borci. Vi ste kokuzi ko i svi ostali. Niste svjesni da ste blokirali cestu obicnim ljudima. Vi da ste borci podavili bi dosad lopove sto vas kradu 25 godina.
Jesu broci ali nisu patrioti. Kad sam se vratio '92 Godine iz Slovenije u BiH nisam ocekivao orden niti penziju. Samo sam odsao da branim zemlju. I ne trazim nista.
Sto nisu blokirali izbore, oni blokirali svoje sugradjane. Blokirajte Bakira koji vam ovo pravi, a svi cete vi izac na izbore i glasat opet za Bakrenog.