Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro rjesenje....borcima za 4 godine rovova 240 km a vama za 4 godine nerada po 5-6 milja.......
Borci nikad nisu bili niti ce biti teret ovog drustva. To sto traze su zasluzili i zaradili. Medjutim gurnuti su u stranu kako bi politicke oligarhije, etno oligarhije i njihovi sledbenici uspostavili svoju vlast, diktat i ostvarili svoje interese. Samo mali dio tj ona boracka udruzenja koja su koalirala sa takvim etno/ nacio/ politickim elitama i koja su im iskazala lojalnost su imala neku korist ali i to je dobrano napuhano u medijima
Vrati ti dupli staz i zadržati pomenute pomoći oko liječenja!!! Tih 50 miliona usmjeriti za socijalne slučajeve,bio on borac ili ne,koja je razlika? Valjda se bori za domovinu,a ne za novac. Ova potrazivanja dok dobiješ više potrošiš na gorivo,tako da ce onaj kome treba odustati prije starta.A onda ce neko drugi uzeti iste ove pare...BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za 5 maraka se čekalo da te metak šćoli.
GLASAJMO OPET ZA ISTE.
Nije li Velekvisling isplatio borce sa po 400/600 DM za sudjelovanje u odbrani kvislinga, (po)ratnih profitera i razbojnika. Potom, uduplao im je staž, udomio ih u gradove i napravio im vikendice na djedovinama, osigurao im sadaku samo da duraju i šućuraju.
Neka o ovome razmisle svi oni koji imaju rat kao opciju.Po ovome ako ne izgubiš glavu u ratu,ne nagaziš na minu poslije istoga ili te ovako sahrane dok ti se u facu smiju
Borac nije ništa,nema naknade za ništa,lova se trpa u sve moguče djepove ono što ima,ostalo je davno pokradeno,ja svoje 4 godine ratovanja poklanjam nacistima,opet ništa.Samo plaču istinski oni koji su ostali bez nekog svog,njima nije do sadake od nacista.
Budale ratuju a pametni svercaju cigarete
hoću li ja sa svoji 24 moći predsjednik udruženja, ili direktor ZZO?
@kernel32 ne, jer ne znas koristiti slovo h, niti pisati. Ti si primjerak za drzavne sluzbe ili kakvog ministarcica...
samo ko ce vam napunit kasu za sve to kad svi odose?
Znaći neko je imao dupli staž drugima k....,iz istog rova jedan ima pravo drugi nema.Iz one države i sad deru dobre Partizanske penzije e ne znam ovo je stvarno ponižavanje.
Novi nameti ljudima koji rade prvenstveno u privatnom sektoru.. znaci radi covjek do 65 da bi otisao u penziju a ‘borcu’ placa penziju od njegove 57.. i ‘borac’ na radi.. super zakon nema sta, imamo danas vise boraca nego sto ih je bilo na kraju 95... zasto se placa od 57 a ne od 65 godine? Cast izuzetcima, koji su svakako vec zbrinuti, ali sad svima placati.. otjerajte i ivo malo ljudi sto radi u privatnom sektoru/sektoru koji sve placa i blago nama..
@novi123 jesi li ti lud ili nepismen? Fino pise da je to za borce koji nemaju primanja, dakle i ne rade. Iskreno, dojadiste vise, nepsmena balavcadi.
Nisu pravili ovakvu selekciju od 57 godina kad je bio rat
Evo za šta je narod ratovao, da bude sirotinja pa opet reci: odo ja majko bosnu braniti. Stvarni razlog rata je bio da se uhljebi Bakir u vlasti.
5KM po mjesecu i za becki korpus
Čuj po 5 KM za mjesec... smiješno.
Domoljubne zastave na okupu. Lijepo za vidjeti! :)
Našima davati, a ovim katolibancima izdajicama ne treba davati ništa. To treba izbrisati
STA CE OVA USTASKA ZASTAVA TU
@Superioran ta ke zastava branila ovu zemlju dok je vas aljo govorio da ovo nije vas rat