Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drage i hrabre bosanske žene želim Vam sretan praznik!
@Mjesec1009 200 000 nasih majki se vode nezaposlene a ruku na srce znam ih mnogo sto nece da rade da im ponudis bilo koji posao. U redu je i razumijem na neki nacin jer imaju zemlju stoku maline i slicno. Kada dodje vrijeme za penziju onda izadju na ulice i traze svoja "prava"
@kivra Ne mogu svi biti placeni SDA botovi kao ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala vam ŽENE za istrajnost u borbi protiv RAZULARENE i POMAHNITALE mafijaške strukture SDA !!! Vi predstavljate istinske borce BiH !!!
.ne može nestati krušćica.ako ima malo padavina može se prekinuti dovod vode u cijevi koja ide ka turbini i otvori se brana tj imaju vrata sa strane.tako da imate uvijek svoju rijeku.ove stare nane i dede blage veze nemaju pa i ostali seljaci kako to funkcioniše
U SDA talibaniji udaraju samo slabije. Tako ti je to...
A sto vi iz klixa ne smijete da objavite cija je to koncesija za hidrocentralu
BRAVO. 👍 TAKO SE TO RADI.
ovo su heroine,ters zene koje ne mogu potkupiti i zato na njih salju specijalce...sramota
podrska ovim hrabrim zenama ...
kad je to neka zena sa sela dobila penziju od zemlje i malina i protestovala zato neizmisljajte.
Cestitke zenama kao i Sanji Lazar koja je jedina apelovala i donosila humanitarnu pomoc zenama Kruscice
to vam je mala hidrocentrala koja ima malu branu i jedna velika cijev sa te brane koja ima veliki pad dovuće se do turbine koja je recimo kilometara niže i voda se kroz tu cijev pusti u turbine da bi turbina mogla bolje i brže i snašnije okretala i proizvodila struju .višak vode sa brane se ispušta.u čemu je problem.rijeka i dalje teće.priroda nije ugrožena.neznaju seljaci o čemu se radi.treba njima objasniti.
a šta fali hidrocentrali.rijeka odradi svoje i nastavi teći.izgleda da seljaci nisu nikad vodjeli hidrocentralu.
ne znam kako očekujemo da idemo napred ako ćemo i dalje čibučit' na prozoru i pametovati
Ja samo znam da je u mom mjestu prije rata vršeno prosjecanje puta preko bašče jednog moga komšije. Put je prosjecan kako bi se moglo prići do novoformiranih parcela. U to vrijeme komšija je izveo svu porodicu i malu bebu u povoju i spustio pred bager. Bager je stao i došla je milicija. Svi su potrpani u maricu čak i ona mala beba. Put je prosječen. Danas uživamo u blagodeti tog puta,čak i ona mala beba koja je sada inspektor u MUP-u.
Nista ne postoji sta za ove strukture vlasti nije predmet lopovluka i sta sve nije obezvrijedjeno. Svi bi htjeli da se dograbe dokumentacije haskog suda ali Hag ima precizne podatke da bi ovi mesetari tu arhivu na isti nacin pretvorili u golu trgovinu isto kao sto su moralno srozali prave ucesnike rata stancajuci i djeleci lazne potvrde brojnim svojim stranackim jaranima i rodjacima na koji nacin umjesto da rat od 92-e do kraja ostane historijska stvar i stvar odgovornosti i znacaja
a posebno odnosa i zahvalnosti prema zrtvama i patnjama svih ucesnika taj pojam je pretvoren u zadnji cirkus. A sta je prema tome tek nekakva prirodna sredina ili nekakav ambijent stanovnovnika neke Kruscica kad je interes nekog SDA drmatora da le je Salko ili ko je nije nije bitno. Bitno je to da su ove nenarodne partije umjesto da stite pozitivne zakone i pored sto su sebi kao zastupnici odredili visoka primanja sto nije sporno nego su sve pa i zakon podredili sebi.
ajde klix dajte nam vjest bogata djeca BiH da gori clanak od komentara: D a ovi nadam se da imaju gradjevinsku i upotrebnu dozvolu za ovaj objekat koji koriste