Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' ovo lažna vijest?
Onda treba prvo ukinuti Avaz.
Tako je. Ali vjerujem da bilo ko ko ima mozga u glavi ne uzima Avaz za ozbiljno.
ŠOKANTNO: Pogledajte šta je mala Ana pokazala u školi!!! (video + slike)...
Jedini dobar portal u BiH je Novi.ba
Ko neki dan levat izbacio link nake stranice da je umro Sinan Sakic. Nije mi do zivota bilo.
mene svaka treba laze da je manekenka. Onoo nisam njezin nivo.
Spojiš dva motorića i sijalicu na njih te ih pokreneš električnim upaljačem i oni proizvode beskonačnu struju...istina živa ...na FB hahaha
One koji se informisu preko facebooka autenticnost neke vijesti i ne zanima.
Za seljake fb i nije,čuj nemozes prepoznati lažnu vijest,prvo avaz ukines
FACEBOOK JE SAM PO SEBI LAŽAN I STRAŠNO ZLO UNIŠTAVA LJUDIMA ŽIVOTE RAZVODI.UBISTVA ,SAMOUBISTVA SVE MOŽETE PRENOSITI NA OVOJ NAJVEĆOJ PREVARI OD KADA JE SVIJET POČEO POSTOJATI...KADA ĆE STATI?VJEROVATNO NE DO SUDNJEG DANA!
Glupostima nikaaaad kraja
Sve javno treba prozvat takve portale koji objavljuju lazne informacije. A, ovako nista od toga.
Problem je sto ljudi previse vjeruju svemu sto procitaju. A na internetu ima tako puno napisanih gluposti i lazi. A mnoge lazi su namjerne. Nicemu ne vjerovati u potpunosti posebno ako zvuci nevjerovatno ili skandalozno.
eto postoji siguran izvor vijesti.. svi lazu.. svak na svoj mlin vodu tjera.. jedini "problem" interneta je sto nema vise ko da filtrira istinu kakvu zeli
Takve vijesti se uglavnom poznaju po naslovima "Ovo je sta je uradila kad je...", "Iznenadicete se sta je bilo kad...", "Sokantno, pogledajte sta...", "Otvorio je vrata i evo sta je ugledao..." itd.